Hvad er laser?

Laser er energiholdigt lys, som har revolutioneret den kosmetiske verden. Inden for dette område kan laserbehandling hjælpe dig med at minimere uønsket hår og uønskede forandringer i huden. Med det rette udstyr og et veluddannet personale er laser både meget effektivt og sikkert.

Hvad kan laser?

Laser kan rigtig mange ting – f.eks. reducere uønsket hår permanent, fjerne karsprængninger, udglatte rynker, porer og linjer i huden, minimere acne-ar, pigmentforandringer, solskader og diffus rødmen. Alder, miljø og arv sætter sine spor – også i huden. Men de behøver ikke at være blivende takket være laserbehandling, som giver huden et mere sundt, friskt og vitalt udseende.

Hvor længe holder laser effekten?

Som hovedregel skal du have flere behandlinger, inden du opnår det optimale resultat. Antallet af behandlinger afhænger af, hvad du ønsker fjernet og karakteren af dine forandringer. Men som oftest oplever du et synligt resultat allerede efter første behandling. De behandlede karsprængninger og aktive hårsække, som er blevet laserbehandlet, er permanent fjernet. Men der kan med tiden opstå nye hår eller karsprængninger i områder, som tidligere er blevet behandlet. Dette kan f.eks. ske ved ændrede hormonelle forhold.

Hvordan udføres behandlingen?

En laserbehandling hos Clinic Aesthetica indledes med en uforpligtende konsultation. Her møder du en af vores professionelle behandlere, som tager sig tid til at afdække dine behov og forventninger. Du får relevant information, og vi gennemgår mulighederne og forventede resultater. Hvis du efter forundersøgelsen ønsker at blive behandlet, kan dette foretages allerede samme dag.

Selve laserbehandlingen foregår ved, at der sendes et kort lysglimt fra laserhovedet. Lyset optages i blodkar, hår, pigment eller solskadet hud, som opvarmes ganske kortvarigt og dermed opnås effekten.