Hvad er filler?

Clinic Aesthetica anvender udelukkende verdens førerende fillerprodukt Juvéderm®, som tilhører gruppen af ikke-permanente fillers. Med Juvéderm® kan den erfarne og professionelle behandler altid justere ansigtets form, der forandres løbende med alderen. Juvéderm® er produceret af det amerikanske firma Allergan, som også producerer Botox®/Vistabel®. Med Juvéderm® kan man foretage et medicinsk ansigtsløft uden kirurigsk indgreb. Kort sagt, Juvéderm® er din garanti for en naturlig skønhed igennem hele livet.

Hvordan fungerer Juvéderm

Juvéderm® ansigtsfillers kan bruges til mange formål f.eks. reducere og udglatte folder, rynker og linjer. Det giver ansigtet et friskere udtryk. Med korrekt behandlingsstrategi kan man genoprette ansigtsproportionerne i form af det mere ideelle, yngre ansigt.

Hvor længe holder filler?

Holdbarheden af din behandling afhænger af behandlingsstrategien, da der anvendes fillers med forskellige egenskaber alt efter, om du ønsker støtte, løft, fylde eller udglatning. Generelt er holdbarheden af en behandling mellem 6-18 måneder. Som hovedregel gælder, at den første behandling holder i kortere tid end de følgende behandlinger.

Hvorfor er filler så populært?

Filler er bemærkelsesværdigt effektiv, og mange bliver første gang meget overrasket over hvor stor effekt, man kan opnå allerede efter en behandling. Samtidig er behandlingen forbundet med minimalt ubehag. Der er ingen restitution, så daglige gøremål kan udføres som vanligt.