Kontakt Os

Åbningstider
Mandag – søndag
Vi er fleksible med vores åbningstider.
Derfor holder vi åbent alle dage, når du har tid.

Mageløs 1, 1. sal tv

5000 Odense C
klinik@caodense.dk
+ 45 69 13 40 01

Mød personalet i Odense

Josefine Leth Christensen

Kosmetisk sygeplejerske

Josefine er uddannet sygeplejerske i 2011 og blev registreret som kosmetisk sygeplejerske i 2015. Inden hendes kosmetiske karriere har hun arbejdet som operations-sygeplejerske både i offentlig og privat regi.

Sammen med Jesper har Josefine etableret Clinic Aesthetica i Odense. Hun er anerkendt for sin ekspertise og æstetiske perfektion, hvilket udgør garantien for et naturligt smukt udseende.

Se autorisationsregisteret

Christina Albrechtsen

Kosmetisk sygeplejerske

Christina Albrechtsen er kosmetisk sygeplejerske med ekspertise indenfor kosmetisk behandling med Botox® og non-permamente fillers. Christina har en bred klinisk erfaring indenfor blandt andet onkologi og almen medicin, og hun sætter en stor ære i at omsætte kundernes ønsker til naturlige og veludførte resultater med tryghed som den højeste prioritet.

Jesper Thulesen

Speciallæge

Clinic Aesthetica er etableret af speciallæge og øjenkirurg Jesper Thulesen ud fra en mangeårig erfaring om, at det smukkeste resultat bygger på en professionel viden om ansigtets æstetik og aldringsproces.
Jesper er i dag blandt de mest erfarne eksperter i kosmetisk behandling i Skandinavien og kendt for sine behandlinger af højeste kvalitet. Derfor er der også bud efter ham, som behandler ved kongresser og som underviser af kommende kosmetiske behandlere.