Kontakt os

Eller ring: + 45 71 74 50 70

Mød personalet i Odense

Josefine Leth Christensen

Josefine Leth Christensen

Sygeplejerske

Josefine er æstetisk sygeplejerske med flere års erfaring indenfor det plastikkirurgiske speciale. Josefine etablerede Clinic Aesthetica i Odense og er kendt for sin ekspertise og æstetiske perfektion, som er garantien for et naturligt smukt udseende. Josefines personlighed og aura gør, at hun går rent ind, da hun er en person med hjertet på det rette sted.

Christina Albrechtsen

Christina Albrechtsen

Kosmetisk sygeplejerske

Christina Albrechtsen er kosmetisk sygeplejerske med ekspertise indenfor kosmetisk behandling med botox® (botulinum toksin) og non-permament fillers. Christina har en bred klinisk erfaring indenfor bl.a. onkologi og almen medicin og sætter en stor ære i at omsætte kundernes ønsker til naturlige og veludførte resultater med tryghed som den højeste prioritet.

Jesper Thulesen

Jesper Thulesen

Speciallæge

Clinic Aesthetica er etableret af speciallæge og øjenkirurg Jesper Thulesen ud fra en mangeårig erfaring om, at det smukkeste resultat bygger på en professionel viden om ansigtets æstetik og aldringsproces.
Jesper er i dag blandt de mest erfarne eksperter i kosmetisk behandling i Skandinavien og kendt for sine behandlinger af højeste kvalitet. Derfor er der også bud efter ham, som behandler ved kongresser og som underviser af kommende kosmetiske behandlere.

Mageløs 1, 1. sal tv

5000 Odense C
klinik@caodense.dk

Åbningstider

Mandag – søndag

Vi er fleksible med vores åbningstider.
Derfor holder vi åbent alle dage, når du har tid.