Hvad kan Botox® ?

Botox®/Vistabel® er det mest udbredte middel i verden til at få et yngre og friskere udseende. Botox®/Vistabel® bruges til at behandle uønskede rynker i ansigtet f.eks. pandelinjer, smilerynker og bekymringsrynker. Botox®/Vistabel® er ideelt til at opnå løft af øjenbryn, reduktion af nedadvendte mundvige, udglatning af hals, reduktion af tandkødssmil og V-shaping (kæben gøres smallere).

Hvordan virker

Botox®?

Når Botox®/Vistabel® injiceres i ansigtets mimiske muskler, påvirkes nerveimpulserne således, at musklerne ikke længere trækker sig sammen. På den måde glattes huden, og synlige rynker forsvinder eller reduceres markant. Botox®/Vistabel® virker kun på de specifikke muskler, der behandles, mens de andre muskelgrupper ikke bliver påvirket. Hvis man på et tidspunkt stopper med behandling, vil musklerne virke som før opstart med Botox®/Vistabel®.

Hvordan udføres

behandlingen?

Botox®/Vistabel® injiceres i musklen med en meget tynd kanyle. Der kan være en smule ubehag forbundet med stikket i form af lidt svien. Selve behandlingen tager ikke mange minutter, men afhænger selvfølgelig af, hvor mange områder der skal behandles. Man kan sagtens udføre daglige gøremål bagefter, men voldsom aktivitet som f.eks. hård træning frarådes i timerne efter behandling. De første timer bør man heller ikke massere de behandlede områder. Efter indsprøjtningen går der ca. 2-3 dage, før Botox®/Vistabel® begynder at virke og ca. 7-10 dage før, at man kan se det endelige resultat.

Hent klinikkens skriftlige patientinformation
om Juvéderm® her