Kontakt os

Eller ring: +45 31 10 11 45

Mød personalet i København

Lene Nygaard

Lene Nygaard

Kosmetisk og plastikkirurgisk sygeplejerske

Lene er plastikkirurgisk og kosmetisk

Lene er uddannet plastikkirurgisk og kosmetisk sygeplejerske og arbejder med non-permanente fillers og Botox®. Lene skaber de bedste og mest naturlige resultater ud fra de givne ønsker sammenholdt med den individuelle ansigtsanalyse. Lene tilknyttet klinikken i København.

Mette Thulesen

Mette Thulesen

Sygeplejerske

Mette er sygeplejerske med specialisering indenfor dermatologi (hudsygdomme) og sårpleje. Mette har oparbejdet en mangeårig erfaring indenfor æstetik – herunder ikke mindst i behandling med lasere til behandling af uønsket hårvækst og karsprængninger. Mette er tilknyttet klinikken i København. 

Jesper Thulesen

Jesper Thulesen

Speciallæge

Clinic Aesthetica er etableret af speciallæge og øjenkirurg Jesper Thulesen ud fra en mangeårig erfaring om, at det smukkeste resultat bygger på en professionel viden om ansigtets æstetik og aldringsproces.
Jesper er i dag blandt de mest erfarne eksperter i kosmetisk behandling i Skandinavien og kendt for sine behandlinger af højeste kvalitet. Derfor er der også bud efter ham, som behandler ved kongresser og som underviser af kommende kosmetiske behandlere.

Jacob Peter Tolstrup

Jacob Peter Tolstrup

Læge

Jacob Peter Tolstrup
Jacob er uddannet læge ved Københavns Universitet i 2016. Jacob har siden da haft forskellige stillinger – blandt andet inden for klinisk mikrobiologi og infektionsmedicin, og han er aktuelt i gang med speciallægeuddannelsen i dermato-venerologi (speciallægeuddannelsen i hud- og kønssygdomme). Jacob har en stor interesse for kosmetisk dermatologi, og han er den i Clinic Aesthetica, der udfører behandling med laser af blandt andet uønsket hårvækst og karspringninger.
 

Kongens Nytorv

Store Kongensgade 36, 4. sal.
1264 København K
klinik@cakbh.dk

Åbningstider

Book online og se mulighederne for aktuelle konsultationstider.
Har du et specielt ønske vedr. tid, kan du ringe eller maile til os.

Læs klinikkens tilsynsrapport fra Styrelsen for Patientsikkerhed her