Kontakt os

Mød personalet i København

Lene Nygaard

Lene Nygaard

Plastikkirurgisk sygeplejerske

Lene er plastikkirurgisk sygeplejerske, som også arbejder indenfor det æstetiske med non-permanent fillers og Botox®. Lene er en fighter og vil være bedst, hvilket kommer alle klienter til gode, da Lene skaber det bedste og mest naturlige resultat ud fra de givne ønsker sammenholdt med den individuelle ansigtsanalyse og muligheder. Lene er primært tilknyttet klinikken i København.

Mette Thulesen

Mette Thulesen

Sygeplejerske

Mette er sygeplejerske med specialisering indenfor dermatologi/hudsygdomme og sårpleje. Mette har oparbejdet en mangeårig erfaring indenfor æstetik herunder ikke mindst i behandling med hudlasere til behandling af uønsket hårvækst og karsprængninger, som hun varetager. Mette er tilknyttet klinikken i København.

Jesper Thulesen

Jesper Thulesen

Speciallæge

Clinic Aesthetica er etableret af speciallæge og øjenkirurg Jesper Thulesen ud fra en mangeårig erfaring om, at det smukkeste resultat bygger på en professionel viden om ansigtets æstetik og aldringsproces.
Jesper er i dag blandt de mest erfarne eksperter i kosmetisk behandling i Skandinavien og kendt for sine behandlinger af højeste kvalitet. Derfor er der også bud efter ham, som behandler ved kongresser og som underviser af kommende kosmetiske behandlere.

Kongens Nytorv

Store Kongensgade 36, 4 sal.
1264 København K
klinik@cakbh.dk

Åbningstider

Book online og se mulighederne for aktuelle konsultationstider.
Har du et specielt ønske vedr. tid, kan du ringe eller maile til os.

Læs klinikkens tilsynsrapport fra Styrelsen for Patientsikkerhed her